Overwegingen om te weten over Laserontharing

Omdat uw lijf reageert op een behandeling kunt u dan ook kippenvel oplopen. Na thuiskomst adviseren we u dan ook een huid in te smeren betreffende ons vitamine E-crème ofwel aftersun.

• Relatief kort ontwikkeling; • Passend voor grotere oppervlakken; • Wordt wanneer pijnloos ervaren; • Kortere hersteltijd na de verzorging vervolgens overige ontharingsmethodes.

Laserontharing kan zonder verdoving worden uitgevoerd. De meeste personen meemaken de treatment als enigszins pijnlijk. Omdat we gedurende de laserbehandeling koelen met een speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel het koude lucht uitblaast, is een verzorging buiten verdoving juist te verdragen.

Bij laseren is nauwelijks narcose aangewend. Laseren is in principe pijnloos, maar sommige mensen ondervinden een laser wanneer gevoelig. Dus is dit geoorloofd teneinde voor ingreep een verdovende crème op een huid te smeren.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden na ze in de kliniek bestaan geweest teneinde ons een rapportcijfer te geven op een schaal van 0 tot 10.

Dit kan zijn een tijdelijke reactie welke vanzelf verdwijnt. Een huid wordt gekoeld om een mogelijkheid op ons reactie te reduceren. Na een tot een paar weken na een laserontharing kunt u dan ook zien het een behandelde haren uit de huid groeien. Dit kan zijn geoorloofd om de haren te scheren.

de haren 24 uur vóór een geplande verzorging wel scheren, zo zijn een haren het korst en kan zijn een huid ook niet meer geïrriteerd via het scheren

Heeft u dan ook huidtherapie nodig? Wij leveren verschillende huidtherapieën aan om de huidproblemen op te lossen. Een huidtherapie behandelingen geraken uitgevoerd via de speciaal opgeleide en gekwalificeerde huidtherapeuten.

Hoe bereid je mij vanwege op permanent ontharen? Daar permanent ontharen via medicament over laser ons vrij onschuldige treatment kan zijn, hoef je ook niet heel wat vanwege te bereiden vanwege de behandeling.

 Het goedkoop over IPL kan zijn het door een voordeligere aanschaf met dit apparaat, wellicht ook de behandel prijzen lager bestaan.

Je ben juist en vakbekwaam geholpen, alleen daar zou een litteken crème opgestuurd geraken, maar dit kan zijn nimmer gebeurd, heb daar een aantal keren over geb…

Ik heb na mijn laserbehandeling zeker alsnog haargroei op dit behandelde gebied. Op welke manier mag het? Hoofdharen hebben elkeen ons groeicyclus welke ze doorlopen. Als de haar volgroeid is en dus via de huid naar behalve komt, kan zijn die te behandelen met laserflitsen. Als ons hoofdhaar nog aan de Klik hier gang kan zijn betreffende groeien, ofwel als dit haarzakje in ons rustfase zit, mag de lichtflits niet perfect zijn werk verrichten.

De 1e uren na de laserbehandeling kan u dan ook hinder beschikken over betreffende een gevoelige en rode huid, vergelijkbare met zonnebrand. Teneinde dit zoveel geoorloofd te vermijden, smeren we regelrecht na de verzorging een verkoelende crème op de huid.

Ik besloot niet op te melden omdat mijzelf alsnog alsmaar beloofd werden dat het haar zeker straat zou gaan, ik moest louter geduld beschikken over. Ondertussen zit je op 18 keertje flitsen, kan zijn dit haar niet straat (in ieder geval onvoldoende teneinde te stoppen met scheren) en kom ik na iedere afspraak met brandplekken en hevige pijn thuis. Ons vreselijke domper en de grootste miskoop in mijn leven. Je ben na 12 afspraken gestopt met betalen en voorspoedig was de schoonheidssalon bereid kosteloos verder te flitsen (alsnog alsmaar overtuigd het het haar weg zou kunnen). Dit is zeker ook niet pijnloos, integendeel, elke afspraakje heb je zere brandwonden (wat normaal schijnt te zijn) die je zelf insmeer met crème daar dit anders vreselijk schuurt tegen kleren. Verder draait alles hoofdhaar ook niet straat. Op mijn afspraak staat het dit haar betreffende 80 á 90% zou dienen te beperken, verder het kan zijn voor lange na ook niet dit geval. Vanwege een ieder die overweegt permanent te kunnen ontharen: doe het ook niet! Dit is de pijn, het bedrag en een moeite niet waard. Behandeld in Lienden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *